Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі. На знімку вона позує на вулиці в пляжному вбранні, яке складається з коротеньких джинсових шортиків і ліфчика від купальника з леопардовим принтом. Таким чином шанувальники можуть роздивитися величезний бюст співачки. Її волосся зібране в хитромудру зачіску з двома пучками, а на очах у неї темні окуляри. У підписі до фотографії Анна Сєдокова заговорила про красу і впевненості в собі.

"Я хочу сказати вам щось дуже важливе зараз. Кожен день я отримую багато листів в DM з проханням про допомогу, підтримку, розповісти, як бути впевненою в собі і такою красивою. Красивою. Я, як і ви всі, в цей курортний час, дивилася на цих жінок з ідеальними тілами, ідеальною шкірою, усмішками на пляжах. Я дивилася і думала, ну як же їм це вдається! Боже, які вони красиві. Потім дивилася на свої фото і думала – ну ось. В кожному і кожній з нас є 1000000 сумнівів, навіть у найкрасивішиз чи у найвпевненіших в собі. Найщасливіші люди в Instagram можуть бути вкрай нещасливі у житті, а ідеальна шкіра всього лише відмінна програма в телефоні, а може і навпаки. Все у них о...нно тому що вони щодня працюють над цим! Все залежить від нашої внутрішньої впевненості в собі, з простої віри в себе, фундаментом, для якої є освіта і робота над своїм тілом! І кожен раз, коли я думаю – «яка ж вона красива, не те що я», я розумію, що це сигнал взяти себе за шкірку і притягти у зал чи до косметолога, або навіть до психолога. Загалом, всі ми люди однакові, просто хтось краще обробляє фото, а хто-гірше", - написала артистка, а шанувальники почали активно обговорювати її публікацію.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".