Відома українська виконавиця Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників сексапільними знімками.

Цього разу артистка поділилася фотографією в купальнику з відпочинку, зазначивши, що вона знаходиться в Мексиці на одному з пляжів, які славляться своїми різноманітними ландшафтами. Чудові пейзажі не особливо вразили фанатів Каменських, їх зацікавив купальник співачки, у якому чітко видно її форми.

На знімку, опублікованому в Instagram, Каменських позує в білому бікіні, при цьому зірка стоїть, схиливши голову на лінії прибою.

Виконавиця залишила фото без підпису, але фанатів це не зупинило. Справа в тому, що вони не схвалили нову фотографію, комусь Настя здалася занадто товстою, хтось порахував, що вона пласка, інші заявили, що в Каменських немає насправді "попи як у Кім".

«Набридла, голожопи багато», «Як не фоткайся все одно жирна», «Форми те що треба…але було б краще якщо б живіт не втягувала, а так і було б….а так супер», «треба б і друге фото помістити, типу До і після — наступне, коли видихнула», «Ну і навіщо так втягувати живіт?», «А животик втягнула», «Товста вона буде», «Настя, а можна вже подивитися фото в сукні, чесно кажучи вже нудить від ваших купальників і напівголої попи», «звичайно нічого проти не маю, але де попа як у Кім?», «Втягнула живіт», «Ну та й я так живіт можу втягнути». написали підписники

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, не втомлюється радувати шанувальників відвертими фотографіями голого тіла. Цього разу співачка поділилася знімками з відпочинку, на яких демонструє всі свої принади в сексапільному купальнику.

Раніше Знай.uа повідомляв, попа Каменських знову викликала ажіотаж у мережі.
Також Знай.uа писав, Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним чином, просто милуйтеся.