Скандальний російський продюсер Йосип Пригожин, який не тільки активно підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, а й визнав анексію Криму, нещодавно прокоментував заяву відомої актриси Лії Ахеджакової.

Лія Ахеджакова, акторка

Як відомо, акторка сказала, що "вибачимося перед іноземцями за те, що ми росіяни", Пригожин стверджує: нібито не хоче, аби всі заслуги зірки в театрі і кіно були ліквідовані через політику:

Йосип Пригожин

"У кожного є право на думку. І, на відміну від інших країн, ми можемо її висловлювати. Але справа ось у чому. Я заворожений акторським талантом Лії Ахеджакової і не хочу про неї думати погано через її політичні погляди. І я б дуже не хотів, щоб всі її заслуги в театрі і кіно були стерті з-за політики", - сказав Пригожин.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Йосип Пригожин

Крім того, наголошується, що в дійсності Ахеджакова не робила жодної подібної заяви, оскільки відеозаписів "новорічного" звернення в мережі немає.

Йосип Пригожин

Минулого року Лія Ахеджакова підкреслювал: "жертв пропаганди" наживо не бачила, але натякала – отримувала листи із погрозами.

Лія Ахеджакова, акторка

"Я не знаю, бачу їх тільки по телевізору. Клянусь! А в житті – ні разу. Можливо, коли-небудь зустріну, і це стане останнім днем в моєму житті. Ось листи пишуть: "Ти здохнеш не своєю смертю, в брудному під'їзді!" А в кінці листа стоїть хрест", - розповідала вона.

Дивіться: Йосип Пригожин заявив, що не виступав зі схваленням анексії Криму

Нагадаємо, у Росії гумористи з Comedy Club зробили новорічне тролінгове відео про президента Володимира Путіна і кошеня. Як повідомляв "Знай.ua", українське посольство у Вашингтоні звернулося із закликом до відомої американської телекомпанії CNN більш уважніше ставиться до своєї роботи і не підігравати пропаганді Кремля, відповідним чином відомство нашої країни відреагувало на неправдиву інформацію, яка з'явилася в ефірі каналу. Також "Знай.ua" писав, шокуюче, смішне і водночас незрозуміле відео від відомого пропагандиста Дмитра Кисельова з'явилося в мережі.