Український співак Олег Винник любить бути в центрі уваги, проте може самоіронічно пожартувати над цим.

Олег Винник

Минулий рік для українського співака Олега Винника став воістину проривним. Він зібрав поспіль два аншлаги в столичному Палаці Спорту, виграв статуетку премії M1 Music Awards 2018 в номінації " Співак року", а також зі своєю підопічною у вокальному шоу Х-Фактор дійшов до фіналу конкурсу. І якщо на початку року багато хто ще сумнівалися в якості його творчості, то після колаборації з Потапом і турі містами України, мало хто думає, що Винник не професіонал, повідомляє Clutch.

Олег Винник

Також професійно, як до творчості, Олег підходить і до того, як вести себе в звичайному житті, не виходячи з образу томного і сильного чоловіка. Так, наприклад, це проявляється в тому, що артист дуже легко ставиться до жартів на свою адресу. Вінник каже, що якщо анекдот смішний і доречний, то чому б не посміятися, навіть над самим собою. А ось улюбленим жартом про себе співак назвав прикол, який придумав Потап.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Винник і Потап

"Одного разу Потап пожартував про мене дуже влучно, і якось відклалося в пам'яті. Він сказав, що якщо Винник стоїть на одному місці довше трьох хвилин, навколо нього починають будувати сцену (посміхається). Я дійсно люблю якісні зважені талановиті жарти, для яких є підстава", - розповів Олег Винник.

Артист також повідав, що люди часто намагаються пожартувати над ним, не знаючи суті, якою він є особистістю, що за людина, а тому виходить не дуже.

Олег Винник

Раніше повідомлялося, що українська виконавиця Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в епатажному вбранні з улюбленими кучериками.

Так, на селфі, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в чорному сценічному вбранні, з безліччю ланцюгів і мудрої вишивкою. Настя сфотографувала себе в дзеркало, в одній руці тримаючи телефон, а другою торкаючись кучерявої шевелюри. На обличчі артистки яскравий макіяж.