Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Нещодавно знаменитість похвалилася селфі з маленькою донькою Софією. Так, артистка з дитиною відвідали виставу "Аленький цветочек" і поспішила поділитися емоціями.

"Сьогодні знову дивимося #АленькийЦветочек і отримуємо незабутнє задоволення! Це справжнє диво! Спасибі", - поділилася радістю Лорак. Фолловери ж помітили зовсім інше: "Боюся запитати що у дитини з бровами. Брежнєв, реінкарнація?", "Що з бровами?", "Ти када їй брови вискубаєш, мати?", "Красиві мама і донька! 💗 Тільки доньці трохи бровки б оформити вищипнути зайве, що від тата дісталося.. Вибачте за прямоту )".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.