У справі про розлучення української співачки Ані Лорак із чоловіком Муратом Налчаджиоглу з'явився несподіваний поворот. Виявилося, що пара просто не прийшла прийшла на засідання суду, а їхня заява дивним чином зникла з реєстру судових рішень.

Так, засідання суду мало відбутися у понеділок, 24 грудня, однак про те, чи пройшло воно, ніхто так і не повідомив.

Ані Лорак

Пізніше з реєстру досудових рішень зникла і заява про розгляд справи, ситуацію прокоментував юрист, прізвище якого тримають у таємниці, повідомляє "Обозреватель".

Ані Лорак

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Постанова про суд могла зникнути з реєстру, якщо вони забрали заяву або ж повідомили про те, що підписали мирову. Швидше за все, було так: Ані й Мурат прислали замість себе адвокатів, які повідомили суду, що вони не розлучаються. Якби вони просто не прийшли на засідання, то його мали б перенести, а Лорак і Налчаджиоглу повинні були попередити про це, процес б значно затягнувся ", – пояснив він.

Чоловік Ані Лорак був помічений з Яною Бєляєвої в столичному барі

Цікаво, що деякі українські ЗМІ, зі свого боку, повідомили про те, що засідання у справі про розлучення Ані Лорак із чоловіком усе ж відбулося, але ні Ані, ні Мурат у суді не з'явилися. І якщо відсутність Лорак ще можна пояснити – артистка активно гастролює і зайнята на зйомках російського "Голосу", то чому на засідання не прийшов Мурат, який живе в Києві, невідомо.

Хрещений батько дочки Ані Лорак її друг - Філіп Кіркоров

Замість подружжя у Шевченківському суді міста Києва з'явилися їхні адвокати, які відмовилися коментувати ситуацію із розлученням і повідомляти дату ймовірного наступного засідання.

Ані Лорак з чоловіком Муратом відсвяткували дев'яту річницю відносин

Ані Лорак і Мурат прожили разом 9 років, також у них є спільна 7-річна донька. Про те, з ким залишиться дівчинка, невідомо. Вперше інформація, що співачка все ж вирішила розлучитися із чоловіком-зрадником, з'явилася у жовтні 2018 року.

Ані Лорак

Пізніше стало відомо, що шлюборозлучний процес Ані Лорак із Муратом Налчаджиоглу може затягнутися на декілька років, оскільки існує низка тонкощів через різне громадянство подружжя. Лорак є громадянкою України, Мурат же – громадянин Туреччини.

Дивіться: Ані Лорак подала на розлучення

Нагадаємо, донька Лорак зустріла Різдво без батька. Як повідомляв "Знай.ua", фанати просять Лорак піти зі сцени. Також "Знай.ua" писав, в Шевченківському районному суді Києва відбувся розгляд позову Ані Лорак про розлучення з Муратом.