Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова відзначилася скромністю свого поста. Артистка виклала фотографію, на якій позує з новою "подружкою" – вигаданим персонажем на ім'я "Шапокляк". На фотографії Анна постала на огляд публіки в незвично скромному вбранні. На ній бежева водолазка і світлі штани, а зверху чорна шкіряна курточка. Волосся артистки розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала: "Вирішила, що Наталя Рудова дуже красива і знайшла собі подружку кращу. Щастя жінки лисі подружки? Чи як?". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Анни Сєдокової. Більшість фанатів пишуть артистці безліч компліментів, але є і хейтери, яким, як завжди, щось не подобається. Багато з тих, хто прокоментував фото Сєдокової, відповідали на її запитання.

"Анюта, крутіше тебе немає ні однієї подружки! Ні в капелюсі, ні без нього!", "Хабалка ця Рудова. Фак їй, яким вона обдаровує своїх підписників. Фінтіфлюшка тупа", "А якщо вони ще й товсті, то це дружба навіки", "Ні, щастя жінки – жирні подружки", "Тепер ти дуже красива", "Аня, ти пофарбувалася?", "Ти красивіша Рудової в 1000 разів", "Яка б не була подружка, ви, Аннечко, краща за всіх", "Така красива", " Аннечко, твою красу нікому не затьмарити", "Абсолютно правильне рішення", "Шипокляшне фото", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".