Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість сама почала розводити навколо себе плітки і спростовувати різні чутки, а потім взагалі виставила незрозумілу на перший погляд частину тіла, імовірно, живіт. Так, артистка вирішила заінтригувати шанувальників невідомими чоловічими руками.

"Шукаємо далі..🤣 По руках, шкарпеткам, ременях, годинниках і т. д... 🤣 Але ви будете дуже здивовані , чиї це руки...👍🏼😉 Вивчіть ще мої браслети, тату, манікюр..Пальчики..🤣 щоб було легше проводити розслідування мого особистого життя. Через брак свого..😉", - поділилася таємнича Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз і більшість з них були впевнені, що це рука Микити Джигурди: "Зрозуміла , що заінтригувати народ на своїй стор більше нічим. Знову пішло розчленовування", "як романтично...правда смішніша. Це руки Джигурди. А величезний живіт - від шпинату, мабуть🤷‍♀️", "Балерунья все намагається видати чужих мужиків за своїх...Джигурда, потримав за пузо? Одружуйся!😂", "Пузо то чого таке велике? Балерина блін🤔😱😱 якщо займаєшся по 3 години в день будеш стрункою", "Джигурда тебе за пузо схопив, ці фото вже пару трійку днів в інеті гуляють)))))Клоун", "Точно Джигурда і точно вагітна!", "Невже Володимира Путіна ?!😱".

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.