Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram за з'явилися фотографії, на яких вона позує в зухвалих образах.

Так, на одному з фото канадська модель позує в спокусливій позі і в дивному взутті, про яке, до речі, згадує у підписі до фото. На дівчині світла шубка-піджак, колготки в сіточку і незвичайні туфлі на величезній платформі з геометричним візерунком. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж, яким вона приховала плями вітіліго в області очей і залишила в районі підборіддя.

На другий фотографії Вінні Харлоу постала на огляд публіки в незвичайних брюках з одною штаниною, під якими видно все ті ж колготки в крупну сітку. Також на моделі бюстгальтер, поверх якого вона накинула чорну шубку.

В підписи до фотографій ангел Victoria's Secret розповіла про те, як важко їй було працювати в цих дивних туфлях. "Якби ви знали, через що я пройшла, працюючи в цих туфлях", - написала Вінні. Шанувальники моделі не залишилися байдужими і почали засипати її компліментами в коментарях. Фолловери захоплюються красою і сміливістю дівчини, адже незважаючи на свою хворобу, вона успішна і популярна.

Раніше повідомлялося, що ангел Victoria's Secret спробувала приховати спокусливе тіло під рваним одягом, але нічого не вийшло. На сторінці моделі в Instagram з'явився знімок, на якому вона позує в рванному одязі. На знімку Вінні Харлоу позує в яскраво-салатовій рваній кофтині, яка оголює її живіт, і у дірявих джинсах. Дівчина стоїть у спокусливій позі і дивиться в камеру. На обличчі моделі яскравий макіяж, але шанувальники помітили, що вона зафарбувала білі плями вітіліго в області очей, тоді як навколо рота – залишила їх. Волосся дівчини випрямлене і розпущене.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.