Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі часто радує шанувальників відвертими фото зі зйомок для брендів і глянців. Незважаючи на те, що модель народила первістка трохи більше року тому, вона швидко повернулася в колишню форму і продовжує роботу в модельній індустрії. Цього разу дівчина порадувала шанувальників оголеними фотографіями. Відповідні знімки знаменитість опублікувала у своєму Instagram.

Так, на сторінці Розі Хантінгтон-Уайтлі з'явилося декілька чорно-білих фотографій, на яких вона позує в темному роздільному купальнику. Зйомка проходила в незвичайному місці – на фото видно пишне листя, схоже на пальми. На одній з фотографій Розі стоїть в дивній позі, від чого, здається, що вона заглядає в свої трусики. Шанувальники відзначили відмінну фізичну форму моделі, адже вона не так давно народила дитину голлівудському акторові Джейсону Стетхему.

"Ви привабливі і захоплюючі", "Ви так прекрасні", "Богиня", "Королева", "Справжня бомба", "Дивиться типу, що там в трусах", Ти приголомшливий ангел", "Це реально ви? Як всі інші прості смертні повинні впоратися з цим?", "Твоє тіло божевільне", "Абсолютно красива", "Найкрасивіша жінка", "Вона насправді неймовірна", - пишуть захоплені шанувальники.

Раніше повідомлялося, що ангел Victoria's Secret показала, чому Джейсон Стетхем вибрав її. Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала своїм шанувальникам, що осінь створена не тільки для бежа або бургунді, але і для більш свіжих відтінків, наприклад, лавандового. Для ніжної осінньої фотосесії 31-річна наречена Джейсона Стетхема вибрала світло-лілове плаття американського бренду Ellery. Цей наряд призначений для участі в шоу Extra, вона доповнила мінімалістичними білими мюлями на шпильці.

Нагадаємо, кохана Стетхема блиснула "персиками" у відвертому вбранні.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Стетхема показала змінену фігуру.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів.