Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в чорному боді.

На знімку співачка позує у спокусливій позі з пальцем біля губ, як би кажучи "мовчіть". Дівчина одягнена в сексуальне чорне боді, яке відкриває вид на пишні груди. Також в кадрі видно стрункі ніжки співачки, а волосся на її голові сильно розпатлане.

"Якщо жінка мовчить - слухайте уважно! Солодких снів, мої Хороші!", - підписала знімок артистка. А шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася і вони засипали дівчину компліментами.

"Еріка, ви мій ідеал вже багато років. Я завжди любила і люблю вас", "Сексі", "Вау, красуня, прям сексі-сексі", "Красуня", "Мені здається, що Еріка занадто худа", "Еріка, ти просто вогонь", "Яка ти красива і мила", "Якщо жінка мовчить, не перебивайте її", "Якщо жінка артистка – вона гаряча красуня", "Сексуальна дівчинка", "Поважайте себе, Еріка", "Супер крихітка", "Яка гарна. І не скажеш, що 30 років, максимум 25", "Яка кішечка", - пишуть захоплені шанувальники співачки.

Раніше повідомлялося, що солістка ВІА Гри показала свої принади під гарячим сонечком. Відома співачка і учасниця групи "ВІА Гра" Еріка Герцег вирішила позасмагати і спокусливо вляглася на сонечку. Відповідне фото вона виклала на своїй сторінці в Instagram. "Сонце. Релакс", - написала блондинка.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.