Зірка реаліті-шоу і світська левиця 38-річна Кім Кардашьян опублікувала в Instagram знімок свого 41-річного чоловіка, Каньє Уеста, з донечкою Чикаго.

На милому фото Каньє Уест ніжно цілує в тім'ячко своє дев'ятимісячне щастячко. Маленька Чи, як її називають зіркові батьки, одягнута у білу футболку, як і її тато.

Кім не стала підписувати фото, а замість цього поставила смайлик. Шанувальники залишилися у захваті від кадру, вього за годину поставили близько двох мільйонів лайків і написали безліч коментарів:

"Які прекрасні! Милоиа!",
"Малятко так схоже на тата, а погляд такий серйозний",
"Правильно, Кім, краще постити такі сімейні фото, ніж себе напівголу!",
"Дуже милі ",
" Вона виглядає як мама", - пишуть фоловери.

Джерело, близьке до пари, ше в серпні сказав, що Кім і Каньє хочуть ще дітей:

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

"Кім і Каньє завжди мріяли про велику родину. Кім дуже подобалося рости з великою кількістю братів і сестер і вона хотіла того ж для своїх дітей. Репер теж любить дітей. У Кім і Каньє був позитивний досвід сурогатного материнства. Тепер вони задумалися про наступне дитину".

Ходять чутки, що цього разу зіркова пара хоче всиновити хлопчика з Вірменії. Як стало відомо, з цією дитиною селебріті познайомилися під час свого візиту в країну в 2015 році.

До слова, Каньє відкрито говорив про те, як батьківство змінило його як людину:

"Все, що я роблю зараз, відрізняється від того, що я творив раніше. Я не можу сказати, що стало краще - хто знає, як буде краще? - але мій стиль став глибше і свіже. Я хочу зробити світ крутіше для дітей, заради дітей", - сказав репер в одному зі своїх інтерв'ю.

Нагадаємо, Кім Кардашьян одягла дітей в костюми зі скандального кліпу Каньє Уеста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Кардашьян використала оголену 9-місячну доньку для реклами власної косметики

Також "Знай.ua" писав, дружина Каньє Уеста, нещодавно вразилаила журналістів і фоловерів в соцмережах відвертим і трохи безглуздим зізнанням: виявляється, Кім одягає на себе кілька комплектів стягуючої нижньої білизни.