Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію без макіяжу і анонсувала нову подорож.

Так, на знімку, який співачка зробила сама як би з висоти, вона позує без макіяжу, а волосся зібране ззаду. Настя стоїть в сірій толстовці, напис на якій неможливо розібрати, і тримає руку біля рота. У підписі до фото Каменських розповіла шанувальникам, що збирається в подорож і запропонувала відгадати, куди саме прямує.

"Сьогодні у мене починається нова подорож. Перебуваю в передчутті. Літак злітає вже через кілька митей. Є здогади, куди я прямую? Пишіть в коментарях місто", - підписала селфі артистка. А шанувальники не змусили себе чекати і почали коментувати нову публікацію Насті.

"Не знаю куди ти зібралася, але приємно бачити, що ти не боїшся показати себе не нафарбованою", "Мілан, шопінг, одягнена як раз під погоду в Італії", "Ні одного англомовного коммент не бачила за весь час, що читаю ваш блог, але ви з неабияким оптимізмом і постійністю звертаєтеся до всіх англійською. Виглядає бундючно і нерозумно", "Красуня", "Найкраща, люблю тебе", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Каменських в леопардових лосинах довела шанувальників до істерики. Українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в дивному вбранні. Так, на знімку співачка постала перед шанувальниками у довгій теплій сірій туніці, леопардових лосинах і утепленій джинсовій курточці. На ногах артистки білі кросівки зі шкарпетками. Волосся Настя розпустила і позує з рукою біля обличчя, на якому майже немає макіяжу. Фотографію Настя не підписала, залишила лише кілька хештегів.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.