Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

Мова йде про фотографії, зроблені під час показу шоу Victoria's Secret, який відбувся в Нью-Йорку. На знімку дівчина дефілює на подіумі в спокусливому вбранні. А за її спиною видніються пишні білі крила, які є родзинкою всіх моделей на всіх шоу бренду. На цей раз модель вийшла на подіум у білій білизні – мереживних трусиках і бюст'є. У підписі до фотографії модель подякувала свою команду за це шоу.

"Взу. Занадто сюрреалістично і стає краще з кожним роком. Спасибі всій команді VS, яка невпинно працювала, щоб зробити таке чарівне шоу. Я все ще в шоці, що можу ходити поруч з такими неймовірними, наймогутнішими жінками у світі. Я збираюся ставати краще кожен рік, коли отримую честь ходити на цьому шоу. Дякую, що повірили в мене", - написала модель у підписі до світлини.

А шанувальники Белли не втомлюються засипати її компліментами в коментарях і мільйонами лайків. Адже є за що, адже модель виглядає неперевершено.

"Я дійсно пишаюся тобою, Белла, ти заслуговуєш найкращого", "Ангел на землі", "Гарна чудова дівчина", "Моделі настільки худі перед шоу", "Ви є однією з тих неймовірних і могутніх жінок", "Неймовірна жінка", "Дуже гаряча дівчина", "Ви завжди виглядаєте дуже худою", "Дуже гарно", "Найкрасивіший ангел", "Я думаю, що вона була, безумовно, кращою в цьому році", "Справжній ангел", "Королева подіуму", - пишуть захоплені шанувальники моделі.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.