Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка повідомила фоловерам радісну новину про те, що записала нову пісню. А фотографію зі студії звукозапису опублікувала в мережі.

Так, на фотографії Джамала позує в студії з навушниками на голові та біля мікрофона. На ній яскрава помаранчева кофта, волосся розпущене і зачесане назад. Треба сказати, що у співачки дуже втомлений вигляд, а на обличчі майже немає макіяжу.

"Довгий, насичений день, але записана відмінна нова пісня. Sound Engeneer", - підписала фото Джамала. Шанувальники дуже зраділи такій новини від улюбленої виконавиці і почали коментувати її фото.

"Завжди з нетерпінням чекаю ваших пісень! Голос, грація, щирість, відкритість – це все про вас", "Ось це новина, вже чекаємо", "Яка ж ви яскрава", "Джа, а вона буде на київському концерті?", "Відмінна новина", "Найкраща природна краса. Ви найкрасивіша", "Тримайте мене. Це крута новина", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Джамали.

Раніше повідомлялося, що Джамала в стильному образі підкорила Туреччину. Джамала опублікувала нове фото в незвичному яскравому вбранні. Знімок був зроблений в турецькій столиці Стамбулі і з'явився на сторінці співачки в Instagram. Так, на фотографії Джамала позує в яскравому синьому платті і чорній шкіряній куртці. Співачка одягла величезні сонцезахисні окуляри, а образ завершила напоясною чорною сумочкою з декількома кишенями на блискавках. Джамала на знімку як би сперлася на величезні камені і дивиться кудись у далечінь.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.