Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий світшот, який можна буде придбати на концертах. Так, знаменитість заради реклами вирішила не надягати штани і заодно поцікавилася, які пісні з її репетруара шанувальники люблять найбільше.

"Яку пісню в #шоуДива чекаєте найбільше? 👌🏻 А цей світшот ви можете придбати на концертах. @anilorak.shop", - підписала кадр Лорак. Фолловери почали відповідати: "Якщо вже таким жінкам зраджують і не цінують.., що говорити за звичайних..? 😳 Я в шоці...", "Це дуже красиво,але торгуватися шмотками у відкриту навіщо? Грошей не вистачає чи совісті?", "ооо. Кароліна вже бізнес на шоу робить - браслети і всяку дрєбєдєнь продає. Скоро з артистки перетвориться на перекупку.", "А штани тут не потрібні ???🤷‍♀️", "А ноги то криві)))".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.