Алессандра Амбросіо – супермодель з Бразилії, постійна учасниця показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм, обличчя багатьох модних брендів, включаючи Christian Dior, Armani Exchange, Next, одна з «ангелів» Victoria’s Secret. Дівчина активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами свого життя з шанувальниками в соцмережі.

Так, в цей раз модель показала спокусливе фото, зроблене на пляжі. Алессандра сфотографувалася лежачи на каменях біля моря. Дівчина одягла на пляж симпатичний сірий купальник і продемонструвала відмінну фігуру і рельєфний прес. Її волосся розпущене, а на очах темні окуляри. Дівчина лежить у спокусливій позі і підставляє тіло сонячним променям.

Шанувальники в захваті від такого жаркого фото супермоделі і засипають Алессандру компліментами в коментарях.

"Ти сама досконалість", "Прекрасна", "Дуже гаряча", "Красуня", "Ми так довго не бачили ваші фотографії з пляжу", "Ласкаво просимо в Мексику", "Красива Алессандра, просто дивовижна", "Ви досконалі", "Дуже-дуже красива", "Приємного відпочинку", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Відзначимо, що крім основної роботи на подіумі в рекламних кампаніях і фотосесіях, Алессандра Амбросіо активно співпрацює з Національною спідкою розсіяного склерозу в США і Бразилії, знімається в кіно, є засновником авторської лінії купальників Alessandra Ambrosio by Sais.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

За даними одного з найбільш впливових у світі моди новинних сайтів models.com, красуня зайняла другу позицію (після Адріани Ліми) у рейтингу найсексуальніших представників своєї професії і увійшла в категорію "ікони індустрії". У 2016 році вона також потрапила до числа десяти найбільш високооплачуваних топ-моделей світу з сумарним доходом в $5 мільйонів (за версією журналу Forbes).

Нагадаємо, гола модель Victoria's Secret сховала всі принади в сумку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангел Victoria's Secret спустилася на червону доріжку без білизни.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівголий ангел Victoria's Secret розкрила свою квітку.