Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кумедне фото. На знімку артист позує посеред дороги, присівши на асфальті на подвійну суцільну. За словами Винника, він направляється в Дніпро.

В дорогу Олег Винник одягнувся відповідно – в простий спортивний костюм і кросівки. "Якщо дві суцільні, то ЧІТКО! P. S. Їдемо в Дніпро", - коротко підписав фотографію артист. Шанувальниці співака, яких в мережі охрестили вовчицями, у захваті від свого кумира, і залишають свої компліменти та побажання у коментарях до фото.

"Олеже, ви такий гарненький! І у вас гарні пісні, люблю вас", "Чіткий пацан на чітких лініях їде в чітке Дніпро!", "Ми дякуємо вам за хвилини радості від Вашого таланту. Та будемо сподіватися і чекати нових хороших концертів", "Олеже, ви супер", "Шикарний", "Щасливої дороги, красунчик", "Як завжди красень. Хай бог береже в дорозі тебе і твою команду", "Нехай у вашому житті завжди будуть білі смуги, ніколи не буде чорних!", "А для дівчат дві смужки означають зовсім інше", - пишуть вовчиці в коментарях.

Раніше повідомлялося, що улюблениць українських жінок записав романтичне осіннє відео, в якому розповів про свої плани. У ролику артист сидить на траві в оточенні жовтого листя і грає на гітарі. А також розповідає новини і плани щодо свого туру.

"Ми розпочали другу частину туру "Ти в курсі". Попереду три тижні і 12 концертів. У деяких містах по два концерти. Але всі ці концерти відбуватимуться на закритих майданчиках, тому що вже осінь і потрібно виступати там, де тепло. До зустрічі, я вас всіх люблю. Будемо співати, танцювати і веселитися", - повідомив Олег Винник в своєму відеозверненні.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінку виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.