Відомі українські музиканти та актори нещодавно зважилися на досить сміливий вчинок. З нагоди Дня Захисника вони записали потужне відеозвернення до російського президента Володимира Путіна.


Лист до Путіна: козацька історія на новий лад


Для цього вони перевдяглися в козаків і навіть відтворили весь процес написання легендарного листа турецькому султану, але замість нього вказали "московського шайтана Володимира", натякаючи на господаря Кремля.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Головний контент - це лист, написаний українськими козаками в 1676 році, де все, слово в слово, підходить під даний, коли кожен український військовий, який захищає нашу країну від ворога на сході, напевно, підписався б під таким листом! Ми змінили в тексті тільки адресата!", - значиться в поясненні до ролику.


Цікаво, що артисти адресували Путіну практично всі ті ж слова, що свого часу козаки написали турецькому султану:

"Ти шайтан, чорт московський, проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар. Який ти в чорта лицар, коли голою ср*кою їжака не вб'єш ... Щоб у тебе ср*ка поперек лопнула, а при ходьбі ляскала! Ось так запорожці тобі написали. Не будеш ти навіть свиней наших випасати, не те, щоб над Україною панувати. І поцілуй в ср*ку нас!" "


У зйомках взяли участь Василь Вірастюк, Сергій Танчинець, Віктор Бронюк, Олег Собчук, Мирослав Кувалдін, Сашко Лірник, Сєня Присяжний та інші. Користувачі не залишили цей ролик без уваги, більшість оцінили його схвально:

"Дуже влучна й шикарна робота. Це дійсно найкрутіше привітання для захисників України, яке тільки можна було вигадати. Це дійсно варте уваги", " Товариство, а чи хто може переадресувати це в РФ, бо не знаю як, аби х..йлу зачитати?", " Треба було, ще написати: - "Хамло московське". Слово, хамло, цілком літературне. Але на диво спів-звучне, з тим словом, яким українці, називають московського "царя", - пишуть у коментарях.


Дивіться: українські артисти записали відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна


Нагадаємо, у мережі намагаються розгадати дивну оптичну ілюзію.
Як повідомляв Знай.ua, Шварценеггер у Києві надихнув українців на небувалий креатив.
Також Знай.ua писав, гіперзвукові ракети Путіна зганьбилися на весь світ.