Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість, яка вже рекламує все, що тільки можна, почала показувати фанатам підроблені сумки відомих брендів. Позу і вбрання артистка вибрала вкрай незвичайні, але це допомогло привернути увагу.

"Як же я люблю красу і приємності!🙏🏻🌺 В цей сонячний день до мене приїхали сумочки, які я вибрала в улюблених @ri_lav_shop Ми з Арішою вже кілька років замовляємо сумочки, калачі, рюкзачки саме в цій компанії.👍🏼 Так. Вони не дорогі. Але я не прихильник дорогих сумок і їх кількості. У мене немає такої манії, як у багатьох.. Я не женуся за дорожнечею речей і не міряюсь ні з ким їх вартістю та кількістю.😝 Не все в житті вимірюється грошима. Я люблю красиві речі. 😊 І вчинки людей красиві.👍🏼 Ірочка, дякую за подарунок-носовичок! І за сумочку для Аріші в подарунок до минулого ДР.🌺 Дорожу нашою дружбою! Ти дуже світла людина!😊", - почала розхвалювати Волочкова. Фолловери були в шоці: "Популяризація підробок! Вищий клас! Недобалерина в недошанель. Печалька🤦🏼‍♀️", "Калачі😂😂😂😂😂", "Майбах і підробка Шанель, це так по волочковськи🙌 якби ти сама не орала про розкіш, яка тебе оточує, ніхто б уваги не звернув. А виходячи в світ з підробкою ти смішна...", "Господи, де ви знаходите стільки пекельного взуття,яке ноги спотворює??", "Коко Шанель тричі крутнулась у труні від такої реклами)))", "Дивлячись на фото, не змогла Анастасію спершу в одне ціле зібрати)Ек її раскорячило....".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасе і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.