Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова здивувала шанувальників знімком з ліфта в дивному вбранні. Співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій вона позує в ліфті з купою валіз. Зірка повідомила, що полетіла на Сардинію.

"Ця фотографія як не можна краще екранізує моє життя. Я в золотому костюмі, в хутрі і з червоною валізою, висувають на концерт і відразу після, на Сардинію. Ну, а чому б і ні. Хутро залишила, тут воно не знадобиться. Ситуація нагадує мені табличку на дверях репетиційної бази у мене в будинку в Лос-Анджелесі. На дверях значилося #donthatetheplayer. Не можу більше писати, апероль принесли", - написала Седокова у підписі до фото.

На знімку знаменитість позує в золотистих облягаючих штанях і такому ж короткому топі. Її плече злегка оголено, а на руках хутра. Співачка з розпущеним волоссям і в сонцезахисних окулярах зробила селфі в дзеркалі. На ньому видно, що вона в ліфті, а поруч з нею червона валіза і пакет з речами. Шанувальники в коментарях розповіли, що думають про нове фото співачки.

"Ганнуся, червона валіза завжди з Вами? Сповнена таємниць і красивих образів!", "Аня, ти прекрасна", "Грандіозна", "Кайфова", "Божеее... блискучий одяг, шуба на курорті, нічого не допоможе… Анна, ви все одно страшна!", "В шубі? На Сардинії? Ти в курсі, що там +25? Мозком бог обдарував", "В цьому костюмі ти схожа на робота з фільму "Зоряні війни", "Анна, ви така некрасива, що Валуєв поряд з вами "Міс Росією" здається", "Як завжди незрівнянна", "Аня як завжди крута і стильна!", "Свиня в ліфті", - пишуть люди в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.