Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала кадр зі свого дитинства. Так, артистка зізналася, що важила 76 кг і відчувала себе повною нікчемою, але не здавалася.

"Тут мені 15 років. Я фарбуюся,як єнот, важу 55 кг; закохана в найкрасивішого хлопчика в школі; солірую у самодіяльних виставах; у мене з усіх предметів «відмінно», і рятує від загального ганьби тільки «незадовільно» по поведінці... загалом, все зашибісь у мене тут! І ось тут я ще не знаю, що через якихось три роки буду лежати в київській лікарні з перспективою операції і вагою 76 кг. І з надією, що мене провідає хоч хтось з моїх студентських приятелів . А всередині буде удушиве відчуття, що я повна нікому не потрібний нікчема... Поруч, як завжди, тільки мама! Моя кохана, ніжна матуся... Вона вимовляє: «Доню, ну, пора визнати, столиця не для тебе! Не виживеш ти тут, це жорстокий і складний світ, особливо для провінціалок! Поїхали додому, в Сімферополі тебе візьмуть в будь-який ВУЗ, та й ми завжди поруч. І я здаюся. Залишається довчитися кілька місяців до кінця другого курсу , скласти іспит і переводитися з університету їм.Шевченка в кримський універ. Рішення прийнято. Буквально за місяць до закінчення навчання, в холі жовтого корпусу мені попадається на очі оголошення про набір на конкурс «Міс Університет». Промовчу про те, що я ніколи не брала участь в конкурсах, скажу лише, що моє відображення в дзеркалі закричало: «Мань, де ти і де міс університет взагалі? Оченята розкрий!» Так я вирішила взяти участь - все одно немає друзів, особистого життя нуль! Що я втрачаю? Ну хіба що залишки самооцінки:) Психанула і пішла! Конкурс я виграла, хоча в той рік я домоглася навіть скасування виходу в бікіні - до такої міри зганьбитися я вже не могла собі дозволити:)На тому конкурсі я знайомлюся з Валерією, помічником режисера! І вона пропонує мені підробіток адміністратором на першому національному Каналі в програмі «Щасливий Дзвінок». Адміністратором я не працювала жодного дня - мене відразу поставили співведучою до Юри Горбунова і Олі Бурої .. Ну, а далі ви все знаєте:)
Сьогодні Міжнародний День Дівчаток! І я хочу, щоб кожна дівчинка і її мама, читаючи мою історію, завжди пам'ятала, що можна здатися , а можна зробити щось несподіване для себе, і тим самим хвацько поміняти сценарій життя! Вірте в себе,мої дівчатка!
#ДеньДівчаток #СИЛАдівчаток #GirlFORCE", - поділилася життєвим досвідом Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще