Популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному та жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку глянцевого журналу ELLE. Відповідні фото співачка представила на своїй сторінці в Instagram.

На фото епатажна зірка з'явилася в досить романтичних образах. Для зйомок на сторінки журналу Леді Гага приміряла кілька образів. На одному зі знімків співачка з яскравим макіяжем лежить на піску і дивиться в кадр. На другій обкладинці Леді Гага з'явилася без бюстгальтера в строкатому літньому платтячку з картатою сорочкою, зав'язаною на поясі. В цьому кадрі співачка теж дивиться в камеру і стоїть в зухвалій позі.

Ще на одній фотографії виконавиця з'явилася у вузьких латексних брюки з завищеною талією бежевого кольору. У той час як зверху зірка повністю оголилася, а голі груди прикриває руками. На голові Гаги красується синій берет, а на руках кілька наручних годинників. Зйомка, судячи з цих кадрів, проходила на пляжі, всипаному жовтим листям.

Раніше повідомлялося, що Леді Гага прикрасила обкладинку жовтневого номера глянцевого журналу Vogue. На офіційному сайті видання кажуть, що в номері можна буде почитати розгорнуте інтерв'ю зірки, яке вона дала на честь виходу мелодраматичного фільму "Народження зірки". Леді Гага приміряла кілька стриманих і одночасно дуже сексуальних образів таких преміальних марок як Givenchy, Chanel, Oscar de la Renta і Wolford. Стильні блузки, джинси і пікантні сукні з мереживом – все це про нову зйомку з Леді Гагою.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Обкладинку глянцевого журналу ніжна і чутлива Леді Гага, яку ми часто звикли бачити в дивних, а іноді і диких образах, прикрасила у спокусливому чорному оксамитовому платті, впевнено демонструючи декольте. Автором фотосесії став дует талановитих фотографів Inez і Vinoodh.

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.