Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з Оксаною Чехместренко - першою українською жінкою-водолазом, яка рятує людські життя. Так, артистка розповіла про жінок, які її надихають.

"Таких жінок не буває навіть в кіно! Ну чого треба наковтатися голлівудському сценаристу, щоб вигадати жінку-водолаза, яка ще й виховує трьох дітей?😳 А я її сьогодні навіть обіймала . Знайомтеся, це Оксана Чехместренко – перша жінка-водолаз, яка пірнає під лід, на собі носить до 40 кілограмів спорядження. Їй лише 30 років, але вона виховує трьох дітей, тричі на тиждень займається боротьбою і зараз вчиться на пожежника #моїжінки #моиженщины У Міністерстві внутрішніх справ України (поліція, гвардія, прикордонники, рятувальники і міграційна служба) працює більше 350 тисяч людей.
40 тисяч із них – це жінки. 8000 рятувальниць, 4000 жінок-військових Нацгвардії, 30 0000 поліцейських та 11 тисяч прикордонниць щодня забезпечують порядок та гарантують захист. Це і кінологи, і військові медики, жінки-спецпризначенці, водолази, вибухотехніки, патрульні, керівниці прикордонних пунктів та сервісних центрів на лінії розмежування. У Національній поліції працює перша жінка-генерал поліції Оксана Хоменко . Для мене була честь сьогодні поспілкуватися з вами, дівчата!", - поділилася емоціями Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще