Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість показала дуже веселе відео зі своїм меленьким сином Олександром. Так, артистка з малюком побували в "місті професій" і Саша зізнався, ким хоче стати.

"Відвідали з сином на вихідних «місто професій». І відбулася у нас з цього приводу #важнаябеседа про пошук свого покликання 😂 ... #смотретьдоконца", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не змогли пройти повз: "Доктол-доктол 💪💪", "Поліцейським, мусоровозним,літаковим, але доктор - доктор Олександр звучить славно 😘😘😘)))Рости Олександр здоровим та щасливим )))👍", "Мусоровозний-поліцейський👍.Дитина знає😇.", "Милота милашная😍", "Ніким це п'ять балів😂", "Я чітко батькам у дитинстві заявила,що буду прибиральницею в театрі🙈Мусоровозний поліцейський -невизначено😂,але з тієї ж опери..", "А я хотів коли мені 4 роки було,стати священиком! ))) що б бути товстим розумним і всі приходили радитися.)))".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще