Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників відвертими фотографіями. Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram два фото в облягаючому боді з дуже глибоким декольте і запропонувала користувачам вибрати, яке їм подобається більше.

Треба сказати, що реакція на такі провокаційні знімки не змусила себе чекати. Багатьом підписникам припало до смаку і перше, і друге фото і вони почали нахвалювати апетитні форми зірки.

"Ти просто офігенна. Найкрасивіша співачка", "Досконала дівчина. Богиня", "Відмінний новий образ у Вас", "Лялечка", "Скрізь сексі", "Без різниці, що там, що там гарна!", "Шикарна", "Сексуальна", - пишуть шанувальники в коментарях, а також ставлять номер фото, яке сподобалося найбільше.

Проте не всім до вподоби така публічна розкутість зірки. Багато хто все ж засуджують Аліну Гросу за такі сміливі фото. До того ж, незрозуміло, навіщо вона їх викладає.

«Цицьки вже в екран не влазять…», «Бджілка вже не та», «У тебе такі Гросу», «А де вино і доміно? А де кіно і німці?», «Груди все ростуть, як гриби після дощу», «Юний максималізм», «Така гарненька була в дитинстві», — остудили палку зірку користувачі.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше повідомлялося, що груди запроданки Гросу покусали чи то бджоли, чи то пластичний хірург. Скандальна українська виконавиця, яка вже давно будує своє життя і кар'єру в Росії, Аліна Гросу вразила шанувальників черговим відвертим кадром. Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На спокусливому ролику Гросу продемонструвала свої величезні груди, а також оголені ноги. Артистка позує в сніжно-білому боді, яке підкреслює всі її переваги.

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданкою "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.