Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка активно будує кар'єру на російському телебаченні, і яка вже на останніх термінах вагітності, не сидить без діла. Замість законної декретної відпустки телезірка продовжує працювати і знімати нові випуски свого шоу на російському телеканалі "П'ятниця".

На сторінці Регіни Тодоренко в Instagram з'явилося свіже фото, у підписі до якого телеведуча закликає всіх до перегляду нового випуску свого шоу. На фотографії Регіна в одній руці тримає телефон біля вуха, а другою притримує свій величезний живіт. При цьому на обличчі зірки дуже схвильований вигляд.

Шанувальники занепокоїлися станом артистки, адже їй ось-ось народжувати, а вона продовжує посилено працювати. Але більше всього фоловерів турбує, кого ж чекає їх улюблениця – хлопчика чи дівчинку. А деякі навіть припустили, що Регіна Тодоренко народить двійню.

"Регіночка, Вам дуже личить пузіко! Здоров'я Вам і малюкові!", "Вагітність прикрашає жінку", "Регіночка, бережіть себе! Більше відпочивайте!", "Регіночка, напевно буде двійня", "Ти така мила з животиком. Мілашка", "Хто народиться цікаво? Напевно, хлопчик", - пишуть захоплені підписники у коментарях.

Раніше повідомлялося, що вагітна Тодоренко на підборах заспівала "блатняк". Регіна Тодоренко, яка все частіше з'являється в російській зірковій тусовці, опублікувала у своєму Instagram цікаве відео. В ролику можна побачити величезний живіт знаменитості, а ще вона виконала відому пісню в стилі "блатняків". Схоже, знаменитість впевнена, що вагітним жінкам — можна все.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Тодоренко поділилася з шанувальниками відео, в якому з'явилася у відвертій сукні і босоніжках на високих підборах. На кадрах ми бачимо, що майбутня мама запально заспівала і станцювала, чим викликала бурю емоцій у своїх підписників.

Нагадаємо, Тодоренко у рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.