Після того, як 5-й сезон шоу "Холостяк" підійшов до завершення, про 34-річного актора Іллю Глинникова практично нічого не було чутно. У соціальних мережах зірка "Інтернів" веде досить мляве життя, так що шанувальники стали потроху забувати його ім'я, але все змінилося в одну мить. Ім'я актора стало красуватися в таблоїдах, коли раптово з'ясувалося, що його розшукує поліція.

Причому розшукує вже місяць. Як виявилося, 1 вересня Глинников заправив свій "Infiniti" на 200 рублів і поїхав, не розплатившись.

"Глинников приїхав на заправку ТНК вночі на білій "Infiniti". Заправив бак, сів у машину і поїхав. Співробітник сервісу щось недозрозумів і пішов у поліцію", — повідомляє Telegram-канал Mash.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Таємнича білявка одружила на собі відомого українського Холостяка

Учасник сьомого сезону проекту "Холостяк" Дмитро Черкасов нарешті одружився. Церемонію не афішували, але в соціальних мережах все ж опублікували кілька знімків – зокрема, фото з вечірки виклав ведучий Олексій Дівєєв-Церковний на своїй сторінці в соціальних мережах.

Крід більше не цікавий

Цікава новина прокотилася у соціальних мережах. Конкурентки в боротьбі за кохання Єгора Кріда несподівано стали найкращими подружками. Як таке можливо? Невже дівчата остаточно розчарувалися в чоловіках і вирішили хоча б потоваришувати, щоб участь у шоу не була марною.

Зовнішній вигляд Іллі Глинникова змусив шанувальників перейматися

Після тривалого мовчання актор нарешті виклав фото з прогулянки і трохи заспокоїв фанатів, що все-таки з ним все добре. Знімок викликав неоднозначну реакцію у підписників, адже актора на ньому не так просто упізнати - розпатлане волосся, темні окуляри і густа недоглянута борода сильно змінили зовнішність красеня з "Інтернів". Свій знімок Глинников підписав хештеоиг "позитив обертає планету" і "good morning".

Нагадаємо, Бузова влаштувала дідівщину російському шоу-бізнесу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Черкасов нарешті одружився.

Також "Знай.uа" писав, що телеканал СТБ вперше за всю історію романтичного шоу "Холостяк" зважився на авантюру.