Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила більше не пускати негатив у своє життя і закрила коментарі. Так, артистка, заявивши, що у неї грандіозні завдання, показала дещо новеньке, але не менш дивне, ніж шпагат.

"А як у вас справи з формою фізичною? Підтримуєте? Розтяжка не пропала?😊💃🏼 Бережіть свої душі та серця від негативу. І ваше життя буде прекрасним.😊 Я відключаю коменти. Щоб злі недолюблені тітки паслися на своїх сторінках і захлиналися у власній жовчі у себе🤣 Але без моєї участі.🦁 У мене грандіозні завдання. Добра вам, дорогі.😊", - побажала всім недоброзичливцям Волочкова. За 19 годин кадр набрав всього 5 тис. лайків, а от зайти почитати і залишити смішні коментарі фоловерам так і не вдалося.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.