Ксав'є Долан представив на кінофестивалі в Торонто свій новий фільм "Смерть і життя Джона Ф. Донована". Картина розповідає про актора, який набрав листування з 11-річним хлопчиком, що призвело до непоправних наслідків. На світовій прем'єрі Долан зачитав власний фанатський лист, який він написав Леонардо Дікапріо у віці восьми років.

"Дорогий Леонардо, мене звуть Ксав'є Долан-Тадрос, — йдеться в листі. — Я ходжу в школу, яку люблю. Мені вісім років. 20 березня мені виповниться дев'ять. Я твій шанувальник. Я подивився фільм "Титанік" п'ять разів. Ти в ньому дуже добре граєш. Ти чудовий актор, і я тобою захоплююся".

Далі восьмирічний Долан розповідає, що сам актор і вже встиг знятися в декількох франкомовних фільмах і сподівається коли-небудь попрацювати з Дікапріо.

"Монреаль, — пише майбутній режисер, — дуже популярне місце для зйомок. В минулому році у нас було знято 100 американських картин ("Шакал", "Очі змії"). Коли ти приїдеш на зйомки в Монреаль, я постараюся потрапити на проби, якщо тобі знадобиться актор на роль маленького хлопчика".

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, в Торонто пройшла світова прем'єра першого англомовного фільму Ксав'є Долана, який до цього знімав виключно французькою. За сюжетом молодий актор Руперт Тернер (Бен Шнетцер) згадує про листування з американським актором, зіркою телебачення Джоном Ф. Донованом (Кіт Харінгтон), померлим 10 років тому, і про те, як ця переписка вплинула на їхнє життя.

Раніше ми повідомляли, що 43-річний Леонардо Ді Капріо і 21-річна Каміла Морроне зустрічаються менше року, але, за словами інсайдерів, Лео весь вільний час проводить з коханою. Ходили чутки, що Каміла вже навіть познайомила актора зі своєю мамою! Так що, виглядає, що у них все серйозно.

Нагадаємо, актор "Початку" розкрив таємницю кінцівки фільму.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", поруч з Ді Капріо у Тарантіно зніметься гарячий поляк.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леонардо Ді Капріо відірвався в Сен-Тропе з "малолєткою".