Раціон людини, як відомо, впливає на здоров'я організму загалом. Змінивши його, можна попередити і раннє старіння.

Якщо є продукти та страви з вмістом колагену, можна зберегти пружність шкіри та забути про зморшки на довгий час. Крім цього, він допомагає справній роботі суглобів та продовжує їх здоров'я.

Ягоди. Фото: Youtube

Кістковий бульйон

Більшість продуктів просто стимулюють вироблення речовини, а ця страва колаген у чистому вигляді. Яловичий бульйон – запобігає зморшкам та покращує якість шкіри. Бульйон з курки та індички може покращити роботу суглобів. Для загального здоров'я потрібно пити 300 г кісткового бульйону.

Бульйон, скріншот із відео

Популярні новини зараз

Розслабитися на пенсії не вийде: ким зацікавиться ТЦК

Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна

Показати ще

Яйця

Колаген у чистому вигляді міститься в жовтку, але крім нього є і спеціальна речовина, що активно стимулює виробництво колагену в організмі. Лікарі рекомендують вживати по два курячі яйця на день.

Лосось

Цей продукт є чудовим стимулятором колагену. Також у лососі міститься омега –3, яка здатна покращити якість шкіри. Рибу рекомендують додавати у свій раціон двічі на тиждень.

Лосось, скріншот: YouTube

Насіння гарбуза

Гарбузове насіння – відмінний снек, який буде корисним для виробництва колагену в організмі. Найбільшу користь будуть приносити саме смажене насіння, яке допоможе шкірі залишатися пружною і здоровою.

Фрукти, ягоди, овочі

Якщо ви стежите за станом шкіри, то у свій раціон слід додати авокадо, ягоди, зелені овочі, томати та цитрусові. Ці продукти багаті на вітаміни і мінерали, які стимулюють виробництво колагену в організмі і сприятливо впливають на стан здоров'я.

Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що вам не потрібні салони: найкращі маски для волосся в домашніх умовах, такого блиску ви не бачили давно.

Раніше ми повідомляли про осінній догляд за шкірою: що потрібно змінити.