Доктору Комаровському в соцмережі поставили питання про те, чи варто годувати дитину, якщо у нього проявилися симптоми ГРВІ. Жінка розповіла, що зараз з дітьми відпочиває в селі у бабусі, і дитина прокинулася з ранку з болем в горлі і нежитю.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні вранці старший син (8,5 років) прокинувся з болем у горлі і нежитю, але загальне самопочуття, каже, задовільне. Співаю його теплою водою кожні 30 хвилин по 1/2 склянки і в ніс фізрозчин ллю з тією ж періодичністю. Але виникла суперечка з бабусею: я вважаю, що годувати сина в перший день хоча б годин до 17.00 не варто, тільки поїти. Сам Син би не проти поїсти, але і почекати теж в змозі. Він мені сказав, що йому прикро, що всі снідали, а він ні. Бабуся дуже переживає, що не годую "зростаючий організм", тим більше що син поїв би. Підкажіть нам, будь ласка, як все-таки правильно поводитися?",- написала жінка.

На це доктор Комаровський відповів: "перше правило годування хворої дитини – керуватися перш за все його апетитом. Хоче їсти - обов'язково давати. Так що в даній ситуації я на стороні бабусі. Інша справа, що, пропонуючи їжу, потрібно стежити за концентрацією вмісту і розміром порції. У супі ложка цілком може плавати, а не стояти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадавши, Комаровський пояснив шкоду антибіотиків при пневмонії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський пояснив, як збивати температуру у дитини з ГРВІ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський дав просту пораду про виховання самостійності у дитини.