Чергова магнітна буря розпочнеться наприкінці серпня і триватиме до початку вересня. Потужна магнітна буря, яка накриє Землю в останні дні серпня, принесе чимало неприємностей метеочутливим людям і тим, у кого є хронічні хвороби.

Читайте Знай в Google News!

У лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН кажуть, що піковою датою магнітної бурі стане 29 серпня, але затягнуться коливання майже до 1 вересня. Фахівці кажуть, що голова в дні геошторму може розболітися у кожного.

магнітна буря, фото Pxhere

Зазначається, що у дні геошторму люди можуть відчути занепад сил без видимих на те причин. Також з'являться проблеми зі сном, різкі перепади настрою. А головний біль може перерости в мігрень.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Щоб вберегти себе від поганого самопочуття в дні магнітних бур, медики радять в пікові дні магнітних бур відмовити від сильних фізичних навантажень і менше перебувати на сонці. Підбадьоритися вранці допоможе контрастний душ, а розслабитися ввечері - тепла ванна. Постарайтеся виспатися і уникайте стресових ситуацій.

Важливо також пам'ятати про правила харчування. Зокрема, слід відмовитися від фастфуду, жирної, смаженої їжі. Посиденьки з алкоголем теж краще перенести на інший день, бо доведеться страждати. Якщо ж у вас є які-небудь хронічні хвороби, медики радять носити з собою аптечку з необхідними ліками.

Магнітні бурі, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."