Як правило, дівчата худнуть до літа, щоб виглядати під час відпустки максимально ефектно. Однак коли відпустка закінчується, на ваги часто страшно ставати. Готелі All Inclusive, достаток страв, морозиво і т. д... Тому після відпустки часто виникають проблеми, і доводиться худнути заново. Щоб не втратити досягнутий результат, необхідно дотримуватися простих правил.

  1. Сніданок-головний прийом їжі. Якщо вже ви любите побалувати себе вкусняшками, робіть це на сніданок. Якщо ви ситно поїсте вранці, то у вас буде маса часу, щоб позбутися від отриманих калорій. Однак за продуктами, які ви їсте, також потрібно стежити. Рекомендується вибирати максимально багаті енергією страви-горіхи, цільнозерновий хліб, сир. Крім того, літо – пора овочів, зелені, фруктів. Це також потрібно додати в раціон.

    2. Не зловживайте алкоголем. Відпустка-пора ввечері з вином і ночей з коктейлями. Однак необхідно підходити до цього педантично. По-перше, багато алкогольних напоїв багаті цукром. По-друге, спиртне пробуджує апетит. По-третє, алкоголь пов'язує воду, та й в цілому він шкідливий для здоров'я.

    3. Максимум активності. Намагайтеся проводити відпочинок не тільки на пляжі або на дивані, але і проявляйте активність. Необов'язково проводити по півдня в тренажерному залі, проте пробіжки, активні ігри, плавання вам явно не зашкодять.

    4. Легкий вечерю. Якщо сніданок повинен бути щільним, то вечеря – максимально легким. Не потрібно переїдати, краще вибрати щось легке. Відмінним вибором стане риба, морепродукти, овочі і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, сало-сила, навіть лікарі погодилися: розкрито цілющі властивості улюблених ласощів українців.

Як повідомляв Знай.ua, 207-кілограмова жінка блискавично скинула 72 кіло заради виживання: "тепер я можу ходити".

Знай.ua писав, цукровий діабет, ожиріння і панкреатит: фрукти, про які варто забути.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще