Відомий український педіатр Євген Комаровський спробував доступно пояснити молодим батькам, що таке прикорм, і для чого він потрібен. З нового відео доктора можна дізнатися навіщо давати так званий прикорм малюкам, також педіатр визначив 10 головних правил для такої процедури.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube-каналі Євгена Комаровського, яке він підписав "10 правил прикорму — Доктор Комаровський".

"Прикорм часто стає великою проблемою дитини і батьків, тому Євген Олегович застереже від надмірної активності — у термінах, різноманітності, складі й кількості, і порадить давати новий продукт тільки добре зголоднілому малюкові. При дотриманні перерахованих педіатром правил у більшості сімей не буває труднощів з прикормом, а раннє введення в раціон дитини потенційно алергенних продуктів зменшує ризик виникнення алергії в майбутньому.", - підписали публікацію на каналі Євгена Комаровського.

Комаровський, фото Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що пандемія Covid-19 матиме суттєві наслідки для кожного з нас. Серед них будуть і негативні, як от алергії і розпад сімей, так і позитивні. Таку думку висловив доктор Євген Комаровський, який опублікував відповідне повідомлення в своєму Instagram.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський підказав батькам, куди подіти дітей, які верещать і пустують: після цього квесту "заваляться" спати.

Як повідомляв Знай.uа Комаровський попередив про небезпеку гепатиту: як можна заразитися і способи захисту.

Знай.uа писав, дві нові епідемії - виклик для Зеленського? Санітарний лікар попередив українців про незворотнє.