Тема випадіння волосся турбує мало не кожного. 60-100 волосинок, що випали за день — норма. І стосується ця проблема не лише жінок. Чоловіки теж часто страждають від облисіння. У боротьбі з алопецією (патологічним процесом випадіння волосся) чудово зарекомендувало себе пиво.

Здорова шкіра та волосся, фото: sm-news

Пивні дріжджі, хміль і солод — основні активні компоненти будь-якого пива. Дріжджі — джерело вітамінів групи В, необхідних для живлення та нормальної життєдіяльності волосяних цибулин. Хміль і солод багаті вітаміном РР, а також залізом, фосфором, магнієм.

В комплексі ці активні речовини запускають процес зростання нового волосся, роблять локони щільніше і гущі. Крім іншого в хмелі міститься рослинний гормон краси — фітоестроген — 8-пренилнарингенин, якщо точніше. У результаті впливу пива на шкіру голови зникає свербіж, лупа, зменшується жирність волосся.

Маска для волосся з майонезу, фото YouTube

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Найкорисніше для шевелюри — темне нефільтроване пиво. Але блондинки (і з натуральними, і з світлими пасмами) повинні пам'ятати про забарвлюючі властивості темного пива, тому їм краще зупинитись все-таки на світлому.

Пиво слід злегка підігріти, так активні компоненти краще проникають у волосся і додати кілька крапель будь-якого ефірного масла, що позбутись специфічного запаху.

Маска на пиві для росту волосся
Інгредієнти

200 мл пива
0,5 банана
1 ст. л. меду
1 жовток
пиво для волосся

Приготування і застосування

Покладіть в чашу блендера нарізану на шматочки половинку банана і жовток. Збийте. Додайте мед, влийте пиво і ще раз збийте до пастоподібної консистенції.

Отриманий засіб кінчиками пальців нанесіть на шкіру голови. Процедуру потрібно проводити з чистим вологим волоссям. Злегка помасажуйте і укутайте голову, не забувши попередньо надягти поліетиленову шапочку.

Залиште маску діяти протягом 2-3 годин, ретельно промийте волосся теплою водою.

пиво, ілюстративне фото Getty Images

Експрес-курс пивних маски від випадіння волосся — 7 днів, для профілактики і підтримки здоров'я локонів слід застосовувати двічі на тиждень. Пиво, розведене з водою у співвідношенні 1 : 2, можна застосовувати і як ополіскувач для блиску та об'єму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка з Тернополя похизувалася шикарними волоссям, дівчата позаздрять - до колін.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 15-річного сина Лукашенка після параду у Путіна обговорює весь інтернет.

Також портал "Знай.ua" писав, що дочка Полякової весело відсвяткувала випускний.