Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, що інфікуватися коронавірусом під час гри у футбол практично не реально, а відтак, закликав українців більше проводити вільного часу на свіжому повітрі та займатися спортом.

Відповідний відеоролик з цим доктор оприлюднив на власному YouTube-каналі.

За його словами, під час гри у футбол практично не реально заразитися коронавірусом, адже ризики при цій, майже безконтактній грі – мінімальні.

"Я вважаю, що ризик при грі, будь-якій грі, особливо безконтактній, на свіжому повітрі мінімальні. Ну ось реально мінімальні. Звісно, якщо вся команда накинеться на того, хто забив гол з криками та поцілунками, то ризик збільшується. А відтак, сидіти три місяці без гри для футболістів дуже і дуже погано для здоров'я. Тому негайно грайте", - сказав він.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Також Комаровський запевнив, що хоча українцям і варто грати футбол, фанатам, які знаходяться на трибунах, потрібно бути обережними:

"Люди, які на трибунах кричать і обнімаються, це, звісно, небезпечно… потрібно тримати дистанцію не менше трьох-чотирьох метрів".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив, як правильно вирішити проблеми старших дітей у сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський поділився з українцями цінними порадами, як мінімізувати ризик хвороб серця та інсульту.

Також Знай.ua писав, Комаровський пояснив, чи справді чорниця - панацея від поганого зору