Надмірно довге перебування у воді живої людини може згубно позначитися на його здоров'ї. А як саме – залежить від того, в який саме воді він виявився, як у пастці без можливості вибратися на сушу.

У разі, якщо вода морська, через деякий час людина почне відчувати зневоднення. Вода почне виходити з тіла людини по градієнту концентрації, втрата сил, непритомність і аж до летального результату.

Дівчинка купається, фото: Pixabay

У разі якщо вода прісна, тобто річкова, після тривалого перебування тканини людини почнуть набрякати, набухати. Можуть початися судоми, оніміння кінцівок, з-за чого можливо потонути. При перебуванні в чистому фізіологічному розчині тканини просто намокають, але змін з ними не відбувається.

Раніше повідомлялося, що в Індійському океані вчені натрапили на дуже цікаву знахідку, фахівці вважають, що це ніщо інше як "зародок континенту". Після вивчення складу порід декількох островів вчені прийшли до фінального підсумком, що на нашій планеті зароджується новий континент.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Австралійські і французький геологи вивчили склад порід островів у південній частині Індійського океану і з'ясували, що в цьому районі формується новий континент, який через мільйони років стане повноцінним материком. Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських наукових видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 7 ознак, коли зустріла правильного людини в неправильний час.

Як повідомляв Знай. ua, масло для засмаги можна приготувати вдома, простий рецепт для "бронзової" шкіри.

Також Знай. ua писав, що оригінальні речі, які можна зробити з кришок від пляшок.