Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський заявив, що вже незабаром проведе унікальний курс, який допоможе чоловікам правильно освоїти "професію" молодого татуся, тим самим спростивши життя матусям.

Про таке він розповів у відеоролику, оприлюдненому на його власному сайті.

"Моя мрія дуже близька до виконання, бо я завжди хотів поспілкуватися з українськими татусями, і я нарешті дозрів… Зберіть мені молодих чоловіків, які тільки збираються стати батьками, бо я хочу говорити тільки з чоловіками.

Доктор Комаровський, скрін з відео

Я вже уявляю собі таку дискету з цим відео і на обкладинці написано: це курс пронизаний духом чоловічого шовінізму, жінкам категорично не можна дивитися... Якщо провести правильну роботу з татусями і навчити того, що потрібно, то тоді їх ефективність буде набагато більша", - розповів Комаровський у ролику.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

За його словами, в курсі, який відбудеться вже в червні, він допоможе молодим татусям: підготувати житло до поповнення сім'ї; побудувати взаємини з дружиною; правильно розподілити зобов'язань в перший рік життя дитини, а також, як реагувати на небажану поведінку малюка та дружини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому голосував за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.