Відомий український педіатр Євген Комаровський у своєму YouTube-каналі опублікував запис прямого ефіру в Instagram, в якому можна послухати його бесіду з експертом на тему дитячої безпеки. На відео можна побачити самого педіатра, він розмовляє з керівником соціального проекту "Безпечне дитинство" Дмитром Орловим – вони торкнулися актуальною проблеми дитячої безпеки, яка хвилює кожного розсудливого батька.

Так, за словами Комаровського, мешканці пострадянських країн, та й не тільки, в яких він побував, мало уваги присвячують профілактики проблем, і замість цього шукають вихід, коли щось погане вже сталося. Приклад лікар наводить ситуацію, коли його відео на тему "Опік – перша допомога" подивиться мільйон людей, в той час, як ролик на тему "Як уникнути опіків в домашніх умовах" – подивиться 10 тисяч користувачів. Комаровський зазначив також, що є така тенденція, що люди впевнені, що їх це не торкнеться.

Дивіться повне відео бесіди Комаровського з Орловим:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому голосував за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.