Спадковість називають головним чинником, який впливає на тип волосся. Кожна дівчина мріє про густих довгих волоссі, які будуть привертати увагу і викликати заздрість. І погана генетика – не вирок, волосся можна відростити і поліпшити їх стан в домашніх умовах, для цього у вас є всі засоби, пише sovkusom.

7 способів прискорити зростання волосся

Пропонуємо вам на вибір сім доглядових варіантів для поліпшення стану волосся, кожен з них ви можете спробувати і вибрати те, що підходить вам найбільше.

Алое

Розрізати листок алое і видавіть його сік. Отриману рідину треба втирати в коріння волосся масажними рухами – це допоможе соку краще проникнути в шкіру голови і поліпшить її кровообіг. З алое на голові треба походити дві години або можете залишити на ніч. А потім змийте все це звичайним способом.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Випадіння волосся, фото pxhere

Яблучний оцет

Помийте голову звичним способом, а замість кондиціонера використовувати яблучний оцет. Але не змивайте його водою, а дайте стекти, а потім висушіть голову феном.

Яєчний білок

Відокремте білки від жовтків і ретельно збийте два білки, і цю пишну масу нанесіть на волосся. Замотайте голову поліетиленом і надіньте теплу шапку. Походіть з такою маскою 40 хвилин і потім змийте водою.

Гірчичний порошок

Розведіть 2 ст. л. порошку в такій же кількості гарячої води. Додайте жовток, 2 ст. л. реп'яхової олії і 2 ч. л. цукру. Нанесіть засіб на локони. Укутайте їх поліетиленовим пакетом на годину. Змийте.

Об'ємне волосся: легкі кудрі https://www.pexels.com/ru-ru/

Коньяк

Чарку коньяку змішайте з двома яйцями і додайте трохи оливкової олії. Маску нанесіть на корені волосся і по всій довжині, походіть годину, вимийте голову як звичайно і висушіть волосся.

Лимон

Сік половинки цибулини змішайте з 1 чайною ложкою реп'яхової олії, додайте сік одного лимона і яєчний жовток. Всю цю суміш підігрійте на паровій бані, і ще теплу субстанцію нанесіть на волосся по всій довжині. Походіть годину з такою маскою і змийте водою.

Кориця

Змішайте 2 чайні ложки кориці з чотирма чайними ложечками блакитної глини, а ще додайте кілька крапель будь-якої ефірної олії. Суміш нанесіть на волосся, походіть з нею пів години і змийте з шампунем.

Очікувати швидкого результату не варто, маски для волосся треба робити 2-3 рази в тиждень, і вже через місяць-півтора ви побачите перетворення своєї шевелюри.

Реп'яхова олія для волосся, Seldon.News

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, топ-5 ефективних масок для густих і шовковисте волосся в домашніх умовах.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трендова стрижка 2020 року побила всі рекорди.

Також портал "Знай.ua" писав: лайфхаки для ідеальних волосся – як перестати мити голову кожен день.