Відомий лікар педіатр і телеведучий Євген Комаровський відрізняється не тільки своїми цінними порадами, але і блискучим почуттям гумору. Так, в Instagram Комаровського нещодавно з'явився пост-карикатура, яка змушує посміхнутися тому, наскільки сліпа й безумовна материнська любов. На зображенні, що належить художниці @mary_chemi , батько телефонує новоспеченої матері і запитує про свою дочку: "Яка вона?". "Найкрасивіша дівчинка на світі", — з посмішкою відповідає молода матуся. А далі ми бачимо немовля — асиметричне, якийсь перекошене, припухле, і все одно — для своїх батьків найкрасивіше.
Правда в тому, що ми приходимо в цей світ аж ніяк не у своєму кращому вигляді. Всі немовлята зморщені, кривляться від незвичного сонячного світла, плачуть, кричать, пісяються — естетичним це видовище назвати ніяк не можна. Однак, коли мама вперше бере на руки своє чадо, в цей чарівний момент для неї перестає існувати весь світ, і малюк здається найпрекраснішим.


В коментарях відзначилося багато фанатів Комаровського. Люди сміються і пишуть, що це дуже життєво. Помічено, що хоча доктор не зловживає соцмережами ж і розміщує пости досить рідко, вони завжди дуже точно передають сучасні реалії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський дав поради українцям, які працюють з готівкою та клієнтами.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський розвінчав необхідність масок в офісах.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також Знай. ua писав, що Комаровський назвав головні симптоми теплового удару.