Колишній міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила про небезпеку носіння медичних масок для дітей. Екс-голова Моз зазначила, що дітям до двох років одягати маски не можна в принципі. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Уляна Супрун, фото YouTube


Супрун аргументувала це заяву дослідженням Академії педіатрії США, яка довела, що ризики зараження в такому випадку підвищуються. У Сполучених Штатах взагалі заборонено надягати маски маленьким діткам. Більш того, Супрун нагадала про те, що і дорослим потрібно носити маску правильно. Її не можна спускати нижче носа, інакше ніякого ефекту від її носіння не буде.
Щоб попередити можливе зараження дітей коронавірусом, Супрун порадила стежити, щоб вони не торкалися до брудних поверхонь.

зокрема, вона запропонувала батькам спробувати гру в “гарячі поверхні”, щоб діти не торкалися їх. Крім того, діти часто забувають про вимоги батьків, тому їм необхідно постійно нагадувати про це. Також Супрун порадила завжди тримати під рукою антисептик.

Нагадаємо, раніше спіткнулися об коронавірус — Ляшко пояснив зміну курсу медреформи Супрун.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще