Вже декілька десятиліть, за словами лікарів, деякі види онкологічних захворювань стрімко “молодшають”, повідомляє портал “U-News”.

Раніше онкологічні захворювання вражали людей старшого віку, але останнім часом збільшується кількість хворих серед молоді. Зокрема — на рак крові, нервової системи, грудей та кишківника.

У дітей в 90 відсотках випадків онкологію вдається повністю вилікувати попри дуже швидкий розвиток хвороби. Найчастіше діти хворіють на рак крові або нервової системи, на які можуть вказувати такі симптоми, як втрата апетиту та ваги, підвищення температури та поява синців.

Лікарня, фото: Уніан

Все частіше рак молочної залози діагностують в жінок 30-35 років, хоча раніше ця хвороба вражала жінок після 50 років. На думку лікарів, це пов’язано із змінами у способі життя сучасних жінок — зокрема з пізніми родами та відмовою від годування груддю. Для того, щоб вберегтись від онкології, жінкам рядять регулярно проходити огляд в клініках, які спеціалізуються на діагностиці та лікування онкозахворювань. Чоловіки ж є найбільш вразливими до раку кишківника.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадуємо, що відомий дитячий лікар Євген Комаровський поділився новим способом лікування ГРВІ.

Як повідомляв Знай.ua, Комаровський вказав на найбільш часті помилки батьків при переломах у дітей.

Також Знай.ua писав, що Комаровський поділився алкогольним лайфхаком.