На днях іноземні медики розповіли про нестандартний секс між жінкою та чоловіком, в точніше мова йде про анальний. Так, закордонні фахівці зізналися, які плюси та мінуси цього способу отримання задоволення, пише Safeconnection.

Як відомо, є чимало любителів анального сексу, адже, зазвичай, він дарує нові чуттєві відчуття, яких раніше бракувало. Щоправда, є і ті, які навпаки бояться такого способу отримання задоволення – вважають, що можуть отримати забруднення або травми.

Пара, unsplash

Відтак, для людей, які все ж наважилися на такий крок, закордонні медики рекомендують ретельно вимити анус за допомогою клізми перед таким сексом, а також ні в якому разі не займатися анальним сексом без змащення, адже це може зашкодити здоров'ю як і чоловіка, так і жінки.

За словами лікарів, що під час такого сексу є ризик отримати вірус папіломи людини – захворювання, що часто може викликати онкологію. Крім того, при такому сексі є ризик отримати інфекції сечових шляхів та інфекції кишківника або куди гірше - розрив і травмування м'язів ануса, яке можна вирішити тільки за допомогою операції.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, 10 фактів на користь щоденного інтиму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жінки назвали плюси сімейних відносин.

Також "Знай.uа" писав, що вчені розповіли, чому чоловіки плачуть після інтиму.