25-річна Вікторія Слюсар бореться з онкологією, їй діагностували меланому. Шанс для дівчини може дати лише таргетна терапія, яка вартує надто дорога для Вікторії. Дівчина розповіла про лікування і боротьбу із підступним захворюванням.

Зі слів дівчини, її ставили неправильні діагнози лікарі в Мелітополі та Запоріжжі, тим самим віднявши дорогоцінний час. Історія дівчини добре демонструє українську медицину на практиці та без прикрас.

Лікування, infortunisticanova.it

Загалом Вікторії Слюсар на лікування потрібна величезна сума грошей - 600 тис. грн. Т Поміж іншого дівчині потрібно 8 уколів по 125 тис. грн кожен.

У листопаді 2018 року після планового огляду гінеколога у дівчини в області яєчника виявили кісту. Водночас Вікторія Слюсар цей над лівою ключицею намацала горбок, що її насторожив. У мелітопольському онкодиспансері дали направлення до Києва, де зробили УЗД. Лікар сказав, що нібито новоутворення не проблемне, однак рекомендував його видалити за можливості.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Вікторія Слюсар заспокоїлася і нікуди не поспішаючи, вела звичний спосіб життя доти аж поки не почало погіршуватися її самопочуття. Щоправда, і тоді дівчина списувала все на стрес. Та щоразу ставало гірше і коли піднялася висока температура Вікторія потрапила в лікарню з діагнозом гострий бронхіт. Пізніше дівчині ще декілька разів діагностували то бронхіт, то інші захворювання легень, аж поки не відкрилася страшна правда.

Лікування, Vlasno

Дівчина самостійно пішла на УЗД і їй повідомили про дві пухлини на яєчниках. Коли Вікторія Слюсар лягла в лікарню, їй провели КТГ і виявили рідину в легенях, пухлини та здавлені внутрішні органи. Після декількох операцій діагноз підтвердився — у дівчини була меланома. Вікторія просить про допомогу на своїй сторінці в соцмережі.

Хімія і опромінення не має впливу на меланому, і лише таргетная терапія ефективна. Одна ін'єкція коштує приблизно 125 тисяч гривень. Доктор рекомендував 8 уколів ... Зараз я живу повноцінним життям, і здається що я здорова, проте "Королева меланома" як атомна бомба в моєму тілі, без лікування просто поглине всі мої органи. Я дуже сподіваюся на підтримку і допомогу, мені всього 25 і я хочу жити. І як шкода що у цьому житті є ціна Вікторія Слюсар

Вікторія Слюсар, Ria-m

Карта 5168 7427 0112 3188 - приватбанк
Карта 4441 1144 4061 9607 - монобанк
Карта 4102 3212 5485 2188 - альфабанк
Долларовая 4731 2191 1126 1628

Web money
Z163711568273- usd
R618463133239- рубли

Нагадаємо, раніше педіатр розповіла, як лікувати застуду

Як повідомляв портал "Знай.ua", назвали продукти, що викликають рак

Також "Знай.ua" писав, як зміниться стоматологія в найближчі роки