Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька проводить практичний семінар-консультацію із закладами спеціалізованої медичної допомоги 5 областей — Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської та Луганської. Консультативний захід проходить у Дніпрі.

На семінарі-консультації за участю Зоряни Скалецької обговорювали умови укладення договору з НСЗУ Національна служба здоров'я України, зони відповідальності на всіх рівнях та нові умови роботи закладів. Про це стало відомо із повідомлення Скалецької у Facebook.

Семінар за участю Зоряни Скалецької, Facebook

Повідомляється, що семінар був організований за сприяння проекту USAID Ukraine - USAID Україна "Підтримка реформи охорони здоров'я". Зоряна Скалецька заявила про трансформацію медичної системи в Україні, яка повинна відбутися на всіх рівнях: від місцевої влади та власників медичних закладів до національного рівня.

"Програма дій урядтехнократів і Міністерства охорони здоров’я будується навколо чотирьох стовпів: щасливий пацієнт, щасливий лікар, здорова нація та якісне управління. Ми трансформуємо систему так, щоб вона повернулась лицем до пацієнтів на всіх рівнях. І це наша спільна відповідальність – на національному рівні, рівні місцевої влади та власників медичних закладів", - написала Скалецька. Зоряна Скалецька

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Семінар за участю Зоряни Скалецької, Facebook

Міністр охорони здоров'я вважає, що українські заклади охорони здоров’я повинні рухатися у напрямку перетворення на комунальні некомерційні підприємства із комп'ютеризацією установ та створенням медичного сервісу для людей.

"Головні пріоритети для закладів охорони здоров’я на сьогодні — це перетворення на комунальне некомерційне підприємство, комп’ютеризація закладів, фінансове планування із залученням різних джерел фінансування та створення медичного сервісу для людей", - написала Скалецька. Зоряна Скалецька

Нагадаємо, раніше Скалецька розповіла про медичну реформу в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Скалецька провела екстренну підготовку лікарів до дифтерії

Також "Знай.ua" писав, що школяр помер від інсульту після гри на комп'ютері