У листопаді 2019 року Україну накриють три серйозні магнітні бурі. Українців попередили, коли і кому готуватися до метеоударів.

За попередніми даними, магнітні бурі слід чекати 11, 15 і 18 листопада. Метеозалежним людям радять взяти це до уваги та бути дуже обережними протягом цих періодів.

У листопаді українців чекають три потужні магнітні бурі

Магнітна буря середньої сили з незначними наслідками пройде 11 листопада 2019 року. У цей день астрологи прогнозують суттєве підвищення атмосферного тиску.

15 листопада 2019 року станеться аналогічна буря середньої сили. Особливо відчутним явище буде для гіпертоніків та людей, що страждають від хронічних головних болів.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

У листопаді українців чекають три потужні магнітні бурі

Найсильніша магнітна буря очікується 18 листопада 2019 року. Українців попереджають бути особливо обережними в цей день, оскільки погане самопочуття, спричинене потужним метеоударом, матиме накопичувальний ефект.

Варто зауважити, що найпоширенішими симптомами впливу магнітних бур є головний біль, слабкість, перепади артеріального тиску та емоційна нестабільність.

У листопаді українців чекають три потужні магнітні бурі

Експерти наголошують, що на інтенсивність головного болю можуть впливати деякі продукти харчування, які містять магній, і вони повинні бути регулярно на столі кожного. Це, наприклад, пшеничні висівки, вівсяна каша, морська капуста

Нагадаємо, раніше в Україні випав перший сніг

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики розповіли, що чекає українців цієї зими

Також "Знай.ua" писав, що українців попередили про заморозки