Вареники - традиційна українська страва, яку із задоволенням готують і їдять у багатьох сім'ях. Звичайно, якщо вареники зроблені вдома вручну, то можна не турбуватися про те, що після обіду будуть неприємні наслідки. Адже ви самі вибирали інгрідієнти і самі їх приготували. Однак, якщо пачку вареників ви купили в магазині, то ви можете зіткнутися з неприємними наслідками.

Вареники

Вареники, зроблені на технічному виробництві, це напівфабрикат. У них можуть додавати замість звичайного сиру дешевий замінник, який роблять на пальмовій олії. Насичені жири пальмової олії шкодять організму: підвищують ризик розвитку атеросклерозу, ожиріння і тромбозу судин, а ще збільшує рівень холестерину. Яйця теж можуть замінювати на більш економний варіант - яєчний порошок. Він додає продукту калорійності.

Вареники

Також, напівфабрикати ні в якому разі не можна розморожувати і заморожувати заново - вони втрачають всі свої корисні властивості. А якщо вареники вже давненько валяються у вас в морозилці, то краще їх не є, а купити нові.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Нагадаємо, раніше одеських школярів годуватимуть по-новому, що буде в меню.

Також Знай.uа писав, що суддя "МастерШеф" розповів, як правильно зберігати продукти.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що вступили в силу нові правила маркування, як не купити кота в мішку.