В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла українцям, як правильно худнути. Загалом вона розповіла, кому варто почати зменшувати свою вагу та як це зробити без шкоди для здоров'я.

Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Перш за все, Супрун рекомендує дізнатися власний індекс маси тіла та проконсультуватися з лікарем, аби визначити, чи можна худнути взагалі. Уляна Супрун радить українцям перед початком процесу схуднення здати усі необхідні аналізи, аби впевнитися у цілковитому здоров'ї.

Уляна Супрун

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Новий раціон мають запропонувати дієтолог чи санолог. От що мають передбачати зміни до раціону: зменшити споживання калорій на 500-700. В окремих випадках, під наглядом лікаря, можна зменшити сильніше; обрати ту дієту, що відповідає вподобанням пацієнтам. І низько вуглеводні, і низькожирові дієти співставно ефективні, проте більш гармонійно — скоротити споживання всього потроху, збільшити споживання овочів та білка, і суттєво скоротити кількість солі в їжі", - йдеться в дописі міністра.

здорове харчування

Також Уляна Супрун радить бути більш активними протягом дня та збільшити власні фізичні навантаження. Зокрема, можна займатися у спорт залі. Так, силових тренувань має бути 2-3 на тиждень, а аеробних може бути 3-5.

"Нарешті, потрібна підтримка та вирішення поведінкових проблем, що призводять до набору ваги.В цьому допоможуть когнітивно-поведінковий терапевт, психіатр (в разі депресії чи тривожності), клінічний психолог", - резюмувала міністр.

Нагадаємо, у партії "Слуга народу" назвали ймовірного кандидата в міністерство охорони здоров'я на місце Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, медики під Офісом Президента вимагають відставки Супрун

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.